21 Mayıs 2015 Perşembe

Krakow'un Kebabı

Öyle Türk kebaplarına benzemez kendisi. Üstünde sos, pide arasında, bol salata ile servis edilir. Görünüş olarak Türkiye'de yediğimiz döner formatındadır. En önemli farkı ise kocaman döner bıçakları ile kesen kişiler göremezsiniz başında. İş güvenliği nedeni ile döner bıçağı kullanmak yasak. Onun için herkes traş bıçağına benzer bir alet ile keser onu.

Bizim eve çok yakın olan bir büfeden alıyoruz onu. Tadından oldukça memnunuz. Favori sosumuz ise sarımsaklı bir sos. Yemesi biraz marifet istese de bugüne kadar hep başarılı olduk.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglar yorumla beslenir, yorumlarınızı eksik etmeyin. Eğer yorum yapamıyorsanız, aşağıda "Yorumlama Biçimi" nin yanındaki küçük ok a tıklayarak anonime gelin.Yorumunuzu tekrar gönderin.
Sevgiler.